אודי

תאונה ללא ביטוח צד ג'

שלום, לפני כחודש עשיתי תאונה קלה עם קטנוע כאשר הצד השני היה רכב ליסינג. אני טוען שהנהג היה אשם בתאונה והוא טוען ההפך. בכל אופן נגרם נזק ממש קל לרכב שלו וגם לקטנוע שלי. אני הייתי עם ביטוח חובה בלבד ללא ביטוח צד ג'. במשך חודש לא דיברו איתי וגם אני לא יזמתי שום הליך או תביעה. כעת הגיע אליי מכתב מפורט שעליי לשלם בגין הנזק שנגרם ( הסכום מנופח ומטורף ולא הגיוני בעליל). האם חברת הליסניג הייתה צריכה לצור איתי קשר לפני? מה עליי לעשות כעת? אשמח לתשובה בעניין. תודה מראש

עו"ד אלדד אוחיון

ישנם עניינים המקובלים וכאלה שלא. אם הסכום מנופח לפי טענתך יש לבדוק את אם הנזק תואם לאירוע ובכלל זה את חוות דעת שמאי