יותם

תאונה בשליחות בעבודה

הייתה לי תאונה כשליח בעבודה. החלקתי על הכביש בגלל רכב שחתך אותי בכביש. לא נפצעתי קשה רק מכות יבשות ושריטות. כדי לתבוע? את מי לתבוע את המעביד או ביטוח?

אהוד בן ארי, עו"ד

יותם שלום בכל מה שקשור להפסדי שכר אם ישנם כאלה עליך לפנות למוסד לביטוח לאומי ולמלא טופס תביעה עבור התקופה שאינך עובד לגבי הפיצוי עבור עוגמת הנפש ונזקים נוספים אם קיי מים כאלה התביעה הינה כנגד חברת הביטוח שמבטחת את האופנוע הרבה בריאות עו"ד אהוד בן ארי