זהבית

ביטול חתונה 3 ימים אחרי חתימה על חוזה עם האולם- דחוףףף

שלום רב, סגרתי תאריך לחתונה באולם אירועים ועכשיו 3 ימים אחרי אני רוצה לבטל את החתונה. לא משנה מה הסיבה. עכשיו השאלה שלי היא שבחוזה כתוב שאם אני מבטלת חתונה בחודש הראשון לחתימת החוזה עלי לשלם 30% מגובה האירוע וככל שהזמן לביטול עולה אז גם האחוזים עולים. האם כמה ימים אחרי לחתימת החוזה מדובר ב-3 עד 4 ימים אני בכל זאת אצטרך לשלם לפי החוזה??? בבקשה תשובה במהרה.

עו"ד גילעד ושדי

זהבית שלום, קראו את החוזה בפירוט ונסו למצוא סעיפים המשחררים אתכם מאחריות. הודיעו כמה שיותר מוקדם לאולם והבהירו כי אינכם מתכוונים לשלם את הסכום משום המועד המוקדם בו הודעתם לאחר חתימת ההסכם. במידה ולא יוותרו לכם בקלות, נסו להגיע להסכמה על סכום סמלי של תשלום "כופר" על מנת להשתחרר מההסכם. במידה ולא תצליחו , נסו לפרסם ולמצוא בעלי שמחה שיכנסו בנעליכם באולם ובתאריך שלכם ובכך תכניסו מישהו תחתכם (אולי בהנחה מסוימת שתמומן על ידכם) אני בספק אם בעל אולם הגון ידרוש מכם את כל הסכום המדובר, שמו הטוב של אולם שמחות חשוב לא פחות מגביית חוב מכם. בהצלחה בהמשך.

זהבית

תודה רבה