נאדר

חתימת חוזה על מענק מותנה ממשרד החינוך

קיבלתי מענק מותנה ממשרד החינוך שאני צריך להשלים את הלימודים ולעבוד שלוש שנים בחינוך ואז יוותרו לי על המענק קיבלתי מענק של 4500 ₪ לא השלמתי את הלימודים דרשו את הסכום של המענק ולא החזרתי עד היום עברו מאז 15 שנה האם מחלו את החוב ואיך אדע ? בלי שיתנדנדו לי , לא רוצה להעיר אותם משינה !

עו"ד גילעד ושדי

ההתיישנות על תביעות לגביית חובות חלה לאחר 7 שנים. אך אם נתבעת ויש על כך פסק דין ההחלטה בפסק הדין בטלה ומתיישנת לאחר 25 שנה. עפ"י דברייך נדמה כי לא תצטרך לשלם בעתיד.