רוית

תוקף להסכם בין הצדדים ללא עורך דין

במידה ועשיתי הסכם עם אדם מסוים, ושנינו חתמנו עליו, האם יש לזה תוקף משפטי? האם ההסכם פחות חזק כי הוא לא נחתם בנוכחות עורך דין? נושא ההסכם היה שהצד השני מתחייב שלאחר שהעברתי אליו פריט מסויים הוא לא יבקש ממני יותר כלום ושהוא מצהיר שמה שברשותי שייך לי ולא אליו. האם זה מספיק? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הסכם בין שני צדדים מקוים בחתימתם. אין צורך בנוכחות עו"ד ויש להסכם תוקף משפטי . במידה וההסכם כולל את כל הפרטים האמורים להיות בו בכל הנוגע למהותו אני מניח שזה מספיק. הסכם יכול לכלול כל דבר חוקי והגיוני על מנת שיהיה תקף, ולכן אם הנ"ל זה מה שסוכם בין הצדדים, יהי כן!

ורדה דדוש

חתימת הסכם ממון על דירה בין שני צדדים ללא עורך דין.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הסכמי ממון מומלץ לעשות בעזרת איש מקצוע כעו"ד. במידה ותרצי לתת לו תוקף משפטי כמקובל עליכם להגישו לביהמ"ש לענייני משפחה על מנת שיקבל תוקף של פס"ד. מומלץ

ורדה דדוש

הסכם ממון לפני נישואין מחוייב בפסק דין לעיניני משפחה או מספיק נטרויון בלבד