ירדן

הסכם עקרונות

שלום רב, ברצוני לדעת מה קורה במצב בו יש "הסכם עקרונות" לגבי נכס עסקי, אך בשל נזקים שקיימים בנכס לא ניתן לבטח אותו/ לבצע פעולות חיוניות להבטיח אותו וכו, , והצד השני שכביכול שוכר לי את הנכס לא מוכן לתקן את הנזקים, ולפיכך מה קורה במצב בו אני קמה והולכת? מה הסיכון שלי? האם הסכם עקרונות בינינו הוא מחייב כמו חוזה/ חוק ? מה ההשלכות אם לא אקיים את ההסכם הנ"ל ? תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

ברצוני להפנות אותך לכתבה בנושא: http://www.vashdi.co.il/זהירות-מלכודת-זיכרון-הדברים-עיתון-קו/