שושי

חוזה עם בעלת גן פרטי

שלום, בתי הייתה במשך כשלושה חודשים בגן פרטי, עקב ויכוח שהיה לי עם הגננת היא הודיעה לי שלא מעוניינת שבתי תמשיך בגן ויכולה להשאר בשבועיים הקרובים עד סוף החודש, אבל מחודש הבא לא להגיע. החוזה שעליו חתמתי מפרט שלל קנסות וסנקציות במידה וההורה מוציא את ילדו באמצע השנה וכולל קנס. שאלתי היא: האם במקרה שהגננת בוחרת לסלק את ביתי מהגן היא עדיין יכולה לדרוש תשלומים ממני? דוגמת מימוש ימי חופשה שלה, קנס של חודש וכד'. כמו כן, איזה סעד עומד לטובת הורה שילדו סולק באמצע השנה מהגן בהתראה של שבועיים מראש והאם חוזה שלמעשה מגן רק על הגננת ולא על ההורה במקרה שילדו מסולק מהגן הינו חוזה מקפח שבגינו ניתן לפנות לבית משפט לתביעות קטנות? תודה, שושי

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

במידה והיא הוציאה את בתך מהגן אין לה זכות לדרוש תשלומים וקנסות עפ"י המצג שהצגת בפני. בכל מקרה ניתן לפנות לביהמ"ש ולתבוע את הנזק שנגרם לך . נדמה כי מגיע לך פיצוי. בהצלחה