גיא

יציאה מסכם ללא תנאי יציאה בכתב

אני נמצא במסגרת הסכם בכתב של שתוף פעולה מקצועי שכבר מתקיים כבר מספר שנים, להסכם אין תנאי יציאה! הפעילות התקדמה ומניבה אולם עקב שינויים שחלו אצל הצד השני הוא מקיים את ההסכם במינימום הכרחי, מה שאילץ אותי לקיימו גם על בסיס מינימום הכרחי. למעשה לצד השני יש דרישות וטענות אבל מבחינתו אינו בכלל מבין את הכפיה החד צדדית שלו בבצוע ההסכם. להסכם אין תנאי יציאה בכתב, נראה שאין סיכויי לשינוי בתפיסה החד צדדית של הצד השני, ואין בכלל יכולת להסביר לו את המצב! הסיבות מורכבות וגם לא לגמרי משנות, השאלה בהעדר תנאי יציאה בכתב נראה שיש בעיה, והסכמה זה מצריך דיון בבעיות שיבילו לכלום כי הגישה שלו נצלנית מתישה , במילא כבר אין לו עניין וגישתו חד צדדית! ממתין רק לכסף יכנס מעבודתי. בקשה שלי לצאת בהסכמה תוביל להרעה במצב הקיים ותרע את תנאי הפתיחה לכל פתרון בתנאי יציאה. מה ניתן לעשות בהעדר הסכם יציאה בכתב, כאשר העלאה של רצון לסיים יתפרש כחולשה ותוביל למצב גרוע יותר מהמצב הקיים! האם יש דרך לסיים הסכם בדרך שונה מניסיונך? לאור התנאים שבהם אני פועל? דרך ישרה אבל שתיהיה מוצא מתוחכם לנצלנות? זה סוד שרק מי שראה הרבה הפרות הסכם כזו אולי יושיע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

גיא שלום, אני מתנצל, מדברייך לא ניתן לקבל חו"ד רצינית בפורום זה משום חוסר בפרטים רבים ומשמעותיים וחובת בדיקת ההסכמים ביניכם. פנה ליעוץ משפטי פרטני על מנת לקבל מענה הוגן ורציני. בהצלחה.