דנה

ביטול חוזה ייצוג אומן

שלום רב לפני כחודשיים חתמתי על חוזה ייצוג ואני רוצה לבטל אותו. אני לא מרוצה וגם לא עשיתי עבודה דרך אותה סוכנות ייצוג. מעבר לכך יש שירותים שסוכנות לא נותנת אך כתובים בחוזה. איך אפשר לצאת מהחוזה מסוג זה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

יתכן שה"דברים" שאת אמורה לקבל מהסוכנות ואינם ניתנים לך נכנסים בבחינת "הפרת חוזה" מצידם ועומדת לך זכות לצאת מחוזה זה בשל כך. כדאי שתתייעצי עם עו"ד . במידה ויש הפרת חוזה העזרי בעו"ד על מנת להודיע לחברה על יציאה מחוזה.