סיגל

מתן שירות חלקי

שלום בחודש יוני 2013 חגגנו בית לבני והזמנו מחברת צילום צלם וידאו וצלם סטילס,הצלמים הגיעו,מאז ועד היום אני רודפת אחרי מנהל חברת הצילום לקבלת דיסק הוידאו כך שכל פעם ניתנת לי תשובה אחרת וכך שבתארים 9/3/2014 הוא אמר שיקח לו חודש לחזור אלי כך שהוא יבדוק בגיבויים אם יש לו כי אני לא קיבלתי ואצלו רשום שנמסר,התמונות אכן נמסרו אך הוידאו לא,אני חזרתי אלי אחרי חודש והוא אמר שבדק 99 אחוז מהגיבויים ואין שם ויש לו עוד לבדוק כך שתוך יומיים שלושה הוא יחזור אלי,עד הים זה לא קרה,ומיותר לציין שכך הדרך הוא מאשים אותי איך לא הייתי אסרטיבית יותר מולם ושאני חוצפנית שאני מבקשת את זה ואולי בעלי איבד בדרך. מה עלי לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

מוטלת עליו הראייה להוכחת מסירת הדיסק. במידה ולא ימסור ,שלחו לו מכתב התראה לפני תביעה ולאחר מכן הגישו נגדו תביעה בסכום נכבד. העזרו בעו"ד .