joe

הארכת חוזה שכירות לדייר שגר בדירה בבעלותי

יש חוזה מפורט עם כל הפרטים. התנאים לא השתנו. הארכנו באמצעות מסמך שמארכים את תוקף החוזה לשנה נוספת שכירות בלתי מוגנת. האם יש פגם משפטי חוזי בהארכת ההסכם עוד שנה באותו אופן? עחומר לציין שההסכם מוארך בשנה כפי ההסכם המקורי המפורט? וכן ללא אופציה זה אומר שבתום השנה ניתן להוציאו ללא זכות להשאר ? או שסה לא נכון? מדוכע כותבים ללא אופציה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אין מניעה להאריך חוזה במסמך נוסף או על גבי החוזה הישן . במידה ובחוזה הישן ישנה אופציה ואין רוצים להאריך את האופציה מעבר להארכה הנוספת כדאי לציין זאת בההארכה. גם אם לא כתוב שיש אופציה ,ושני הצדדים מעוניינים להאריך ניתן לקיים את החוזה לשנה נוספת . מומלץ לחתום על חוזה חדש במידה ומשתנים פרטים מסויימים בחוזה. בהצלחה.