יואב

שירותי תיווך בלעדיים

שלום, ידוע לי כי הסכם בלעדיות הינו בנפרד מהסכם שירותי תיווך רגיל. האם פירוט פעולות שיווק המתווך אמורות להיות באותו טופס של שירותי תיווך בלעדיים (2 טפסים: שירותי תיווך רגילים ושירותי תיווך בבלעדיות ביחד באותו טופס פירוט פעולות שיווק), או שפעולות השיווק אמורות להיות בטופס נפרד (3 טפסים: שירותי תיווך רגילים, שירותי תיווך בבלעדיות וטופס פירוט פעולות שיווק).

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שירותי התיווך הם שירותי השיווק ודינם אחד. במידה והמתווך רוצה בלעדיות עליו להחתים בטופס נפרד ( עיין סעיף 9 לחוק המתווכים).

יואב

עו"ד גילעד ושדי שלום, כפי שציינתי, "ידוע לי כי הסכם בלעדיות הינו בנפרד מהסכם שירותי תיווך רגיל". לעניין השאלה, האם פירוט פעולות שיווק המתווך אמורות להיות באותו טופס של שירותי תיווך בלעדיים (2 טפסים: שירותי תיווך רגילים ושירותי תיווך בבלעדיות ביחד באותו טופס פירוט פעולות שיווק), או שפעולות השיווק אמורות להיות בטופס נפרד (3 טפסים: שירותי תיווך רגילים, שירותי תיווך בבלעדיות וטופס פירוט פעולות שיווק). תודה,