טליה

חוזה עם בי"ס אקסטרני

רשמתי את בני ל-'2 קורסים בביס אקסטרני. לצערי אחד מהם לא שווה אגורה. אני חתומה על חוזה עימם האומר שניתן לבטלו 14 יום לפני מועד ההתחלה. למרבית השיעורים בקורס אחד בני לא הלך ולמד לבד בבית. התשלום נעשה בפריסת 14 שקים. כיצד אני יכולה לבטל חלק מהתשלומים והאם אני זכאית לעשת כך ללא תביעה?כמובן שידעתי את המנהל במכתב תודה טליה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לא ציינת האם הודעת לפני מועד הביטול או לא. במידה והודעת 14 יום לפני במכתב מסודר, זכותך לקבל את השיקים חזרה. במידה ואיחרת את המועד והודעת אחרי המועד האחרון לא כדאי לבטל את השיקים אלא לנסות להגיע להסדר איתם. בהצלחה.