לוי

חידוש אופציה

חתמתי על חידוש אופציה לשכירות בינואר 2014(אופציה מ 01 אוקטובר 2014 עד 01 אוקטובר 2015) למרות שבהסכם ניתנה אפשרות עד 3 חודשים לפני סיומה לחתום-שזה בעצם ב 01 יולי 2014 האופציה הקיימת הינה עד 01 אוקטובר 2014. 1.האם יש דרך לביטול החתימה 2.האם חתימה זו מוקדמת בכחצי שנה מתאריך היעד להודעת ההארכה המקורית וזה שתאריך היעד המקורי הינו 01 יולי 2014 יכול לעמוד בבדיקה משפטית לגבי הקביעה שהאופציה הוארכה ? 3.החתימה על הארכת האופציה נבעה מלחץ שבסיום האופציה התמורה היתה אמורה לעלות ב 20% לפי החוזה והמשכיר בחידוש האופציה העלה ב 10% בלבד. תודה לוי

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

בחוזה השכירות נאמר כי אתה יכול להאריך את חוזה השכירות עד כ 3 חודשים לפני הזמן. באם לא דובר על ביטול לפני הזמן, החוזה וההארכה תקפים מבחינה משפטית במידה ואישרתם אותה שניכם בחתימתכם. אני מציע לך לנהוג בשתי דרכים. אחת, שלח מכתב רשום עם אישור מסירה על רצונך לסיים את ההתקשרות החוזית ב 1/10. בנוסף נסה לאתר שוכר שיכנס בנעלייך. המתן לתגובתו של המשכיר ופעל על פיה. באם יתנגד נחרצות הכנס מישהו תחתיך . זהו זמן סביר למצוא מישהו כזה.