אסף

הלוואה ללא תאריך סופי...

שלום, האם הסכם הלוואה יכול להיות ללא תאריך יעד סופי, אך בכפוף לתנאים מפסיקים, כלומר ניסוח שכזה לדוגמא: "תוקף הסכם הלוואה זה מיום חתימתו ועד למקרה בו יחול אחד או יותר מהמקרים אשר יפורטו להלן בסעיף..." ובאותו סעיף מופיעים מקרים כגון: הוגשה כנגד הלווה בקשה לפשיטת-רגל, פטירת הלווה וכו'. יוצא איפה מצב שהלוואה שכזו יכולה להימשך (בהסכמת הצדדים) שנים רבות - האם שייך כאן בכלל "תקופת התיישנות"??? תודה, אסף

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

ניתן לסכם בין 2 צדדים ככל העולה על רוחכם במידה ויש סכמה של שני הצדדים. הנייר סופג הכל למעט דברים פליליים. אין בנושא זה תקופת התיישנות. מומלץ להיוועץ בעו"ד בנוגע למקרה הספציפי על מנת להעלות את הדברים על הכתב בצורה הטובה ביותר וכן לשמוע על אפשרויות נוספות להגנה על כספי הלוואה. בהצלחה.