משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםשלום , נרשמתי לקורס אנגלית וברצוני לבטל , האם אפשרי?

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

חזרה לפורום

שלום , נרשמתי לקורס אנגלית וברצוני לבטל , האם אפשרי?

SHA
SHAY

אני נירשמתי לקורס פטור לאנגלית בהרשמה מוקדמת , כלומר הקורס מתחיל במאי אז נירשמתי בנובמבר. אחרי חודשיים התעדכנתי שהמוסד הלימודים שבו ברצוני ללמוד אינו דורש פטור אלא ציון מסויים בפסיכוטרי בחלק האנגלית שיש לי אותו מבחינה פסיכומטרי. ביקשתי לבטל את הקורס לאחר חודשיים שנרשמתי בהרשמה המוקדמת , הם אינם רצו לבטל את הקורס בטענה "אין דבר כזה לבטל קורס אפשר להעביר אותו למישהו אחר או לדחות את התוקף של הקורס" לא מצאתי למי להעביר את הקורס ולכן דחיתי את התוקף של הקורס בשנה , לאחר כמעט שנה שלא מצאתי מחליף ופירסמתי במודעות דחיתי את התוקף של הקורס לעוד שנה , הם אינם רוצים לבטל את הקורס ולהחזיר לי את כספי ואפילו חלק מימנו לכל אורך התהליך שבו דחיתי את הקורס, האם יש מקום לתביעה ? תודה לעוזרים...

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד(נכתב ע"י: SHAY)

נראה כי יש מקום לתביעה בתביעות קטנות להשבת הכסף. הרי אם הסכימו לדחות לך בשנה ועוד שנה הרי היו יכולים הם להכניס מישהו תחתיך. כל התנהלותם היא לטרטר אותך עד כי תתייאש. בהצלחה.