SHAY

שלום , נרשמתי לקורס אנגלית וברצוני לבטל , האם אפשרי?

אני נירשמתי לקורס פטור לאנגלית בהרשמה מוקדמת , כלומר הקורס מתחיל במאי אז נירשמתי בנובמבר. אחרי חודשיים התעדכנתי שהמוסד הלימודים שבו ברצוני ללמוד אינו דורש פטור אלא ציון מסויים בפסיכוטרי בחלק האנגלית שיש לי אותו מבחינה פסיכומטרי. ביקשתי לבטל את הקורס לאחר חודשיים שנרשמתי בהרשמה המוקדמת , הם אינם רצו לבטל את הקורס בטענה "אין דבר כזה לבטל קורס אפשר להעביר אותו למישהו אחר או לדחות את התוקף של הקורס" לא מצאתי למי להעביר את הקורס ולכן דחיתי את התוקף של הקורס בשנה , לאחר כמעט שנה שלא מצאתי מחליף ופירסמתי במודעות דחיתי את התוקף של הקורס לעוד שנה , הם אינם רוצים לבטל את הקורס ולהחזיר לי את כספי ואפילו חלק מימנו לכל אורך התהליך שבו דחיתי את הקורס, האם יש מקום לתביעה ? תודה לעוזרים...

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

נראה כי יש מקום לתביעה בתביעות קטנות להשבת הכסף. הרי אם הסכימו לדחות לך בשנה ועוד שנה הרי היו יכולים הם להכניס מישהו תחתיך. כל התנהלותם היא לטרטר אותך עד כי תתייאש. בהצלחה.