מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

הסכם התחייבות

מור
מורן

שלום רב אני ואימי מעוניינים לערוך סוג של הסכם בינינו שבו יסוכם שאני מתחייב ב5 שנים הבאות לשלם את המשכנתא על הדירה של אימי, והיא בתמורה תעביר לי את הזכויות בדירה בתום התקופה. האם לחוזה כזה יש תוקף? ובמידה וכן האם זה נקרא הסכם התחייבות? הלוואה?

RE:
עו"ד גילעד ושדי
עו"ד גילעד ושדי

זהו הסכם התחייבות מותנה של שני הצדדים. כדאי מאוד לבצע אצל עו"ד מהתחום.

RE:RE:
מור
מורן

ראשית תודה על המענה המהיר. שאלתי היא האם נוסח ההתחייבות כפי שתיארתי יהיה קביל חוזית? מותר לעגן סוג של התחייבות כזו? כמו כן האם אתה מטפל בנושאים האלו? כיצד ניתן ליצור עמך קשר?

RE:RE:RE:
עו"ד גילעד ושדי
עו"ד גילעד ושדי

כל הסכם שאינו כולל בתוכו הוראות שאינם עולות בקנה אחד עם החוק במדינה הוא קביל לכל דבר. אני מטפל בנושאים אלו. 072-2306900

RE:RE:RE:
רונ
רונן גדות, עו"ד

הזהר - הכינוי איננו חשוב, אלא התוכן. העסקה שאתה מתאר היא עסקה במקרקעין שחייבת דיווח לרשות המסים וחייבת אולי גם בתשלום מסים

RE:RE:RE:RE:
עו"ד גילעד ושדי
עו"ד גילעד ושדי

תודה על הערתך. ידוע לי הדבר ועל כן הפניתי לעו"ד מהתחום.