קובי

ביטול עסקה בהתחייבות

שלום רב, ב8 לחודש ביצעתי עסקה. אני מעצב אירועים והוצעה לי עסקה שבאותו רגע נראתה לי טובה .הוצעה לי עסקה שבה יוקם לי אתר ויקודם דרך הפורטל שלהם והכל בתשלום חודשי של 690 שקלים כוללים מע"מ .העסקה היא ל 12 חודשים שלאחריה אוכל להחליט אם להמשיך או לבטל וכך האתר של יתבטל . לאחר שחתמתי לא הרגשתי בנוח ולכן דחיתי את פניית הנציגה שלהם בדבר קידום הקמת האתר.לאחר 10 ימים של התלבטות החלטתי להתקשר לנציג ולבקש לבטל את העיסקה.בשיחה הוא טען שאין אפשרות לבטל את העסקה ואני מחויב בתשלום של כל התקופה . אציין שלא קיבלתי שום שירות עדיין מעבר לחתימה לא השתמשתי בשום שירות .בעצם השאלה שלי האם אפשר לבטל עסקה שכזו ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עפ"י האינפורמציה שהעלית, עליך להודיע לחברה בפקס או במייל ולוודא קבלת ההודעה ותוך 3 ימים צריכים לנתק אותך מהשירות . יש לציין כי החברה יכולה לגבות ממך 5% או 100 ₪ עפ"י הנמוך. בהצלחה.