מריאנה

ביטול הרשמה לגן פרטי- ללא חוזה!

שלום, אחרי שבועעים בגן פרטי שבני נכנס אלין ואיני מרוצה כלל מהתפקוד שלו- ביקשתי להוציא את הילד מהגן. בעלת הגן ביקשה שאשלם את החודש הנוכחי+קנס של חודש הבא. הילד היה בגן פחות משבועיים, איני מרוצה כלל מהתפקוד של הגן ומה גם שלא נחתם מולי שום חוזה!!! כך שכלל לא ידעתי שזה ה"קנס" האם זה חוקי לבטל את הצ'ק כדי שהיא לא תפדה אותו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עפ"י תיאור המצב ולאור ניסיוני , "הקנס" המבוקש במקרה זה אינו גבוהה במיוחד. לאור כך שאין חוזה בין הצדדים ,דבר שאינו תקין כלל מוטב להגיע לפשרה.