אירית

דירה למכירה- שקיים חוזה שכירות

קיימת בבעלותי דירה שמושכרת עד 1.9.2017 כיום אני רוצה למכור אותה בעקבות קניה של בית חדש. השוכרת לא מוכנה להראות את הדירה דרך מתווך בזמנים קבועים לקונים פוטנציאלים. החוזה שכירות נמשך 4 שנים והיא הודיע שהיא מסיימת ב סוף השנה ולכן החלטנו למכור. האם היא יכולה למנוע מאיתנו למכור את הבית.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אין אפשרות למנוע את מכירת הדירה. ברוב חוזי השכירות יש סעיף המתיר לבעל הדירה להביא קונים בתיאום מראש. יש לאפשר זאת לבעל הדירה באופן מבוקר. קבעו עיתים נוחים לבעלי הדירה . במידה והדבר נמנע מכם שלחו מכתב התראה.