דוד

הפרת חוזה מצד השוכר - אי תשלום

שלום. השוכר לא משלם כבר כמה חודשים. בחוזה מופיעים 2 סעיפים: 1. במידה ואני חפץ להתגורר בדירה אני יכול לפנותו 60 יום מראש בכל שלב. 2. איחור 10 ימים בתשלום הוא הפרה יסודית המקנה לי הזכות לדרוש פינו לאלתר חוץ משאר הזכויות. בחוזה הוא כמובן לא מוגן בחוק הגנת הדייר. כמה זה ישים בבית משפט? אם הוא יטען שהוא רוצה להתחיל להיות ילד טוב, כמה זה עוזר לו (בלי להביא בטחונות שיספקו אותי)? אם לא יתחיל להיות ילד טוב, עד כמה זה ישים וקל בבית משפט לפנות אותו בקלות ובמהירות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

זה ישים לבצע הליך פינוי. זה יקח זמן וכסף. פנה לעו"ד מומחה בתחום. אם תרצה לתת לו הזדמנות שנייה זה יהיה כמובן אחרי שישלם את כל חובו ויתן ערבות לחיוביו. בהצלחה

דוד

תודה. הליך, זמן וכסף, כמה? האם אוכל לקבל חזרה את הכסף בסופו של דבר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אין אפשרות להעריך על רגל אחת. פנה לעו"ד להמשך טיפול.