משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםהפרת חוזה מצד השוכר - אי תשלום

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

הפרת חוזה מצד השוכר - אי תשלום

דוד
דוד

שלום. השוכר לא משלם כבר כמה חודשים. בחוזה מופיעים 2 סעיפים: 1. במידה ואני חפץ להתגורר בדירה אני יכול לפנותו 60 יום מראש בכל שלב. 2. איחור 10 ימים בתשלום הוא הפרה יסודית המקנה לי הזכות לדרוש פינו לאלתר חוץ משאר הזכויות. בחוזה הוא כמובן לא מוגן בחוק הגנת הדייר. כמה זה ישים בבית משפט? אם הוא יטען שהוא רוצה להתחיל להיות ילד טוב, כמה זה עוזר לו (בלי להביא בטחונות שיספקו אותי)? אם לא יתחיל להיות ילד טוב, עד כמה זה ישים וקל בבית משפט לפנות אותו בקלות ובמהירות?

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

זה ישים לבצע הליך פינוי. זה יקח זמן וכסף. פנה לעו"ד מומחה בתחום. אם תרצה לתת לו הזדמנות שנייה זה יהיה כמובן אחרי שישלם את כל חובו ויתן ערבות לחיוביו. בהצלחה

RE:RE:
דוד
דוד

תודה. הליך, זמן וכסף, כמה? האם אוכל לקבל חזרה את הכסף בסופו של דבר?

RE:RE:RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

אין אפשרות להעריך על רגל אחת. פנה לעו"ד להמשך טיפול.