מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

דמי ביטול - חוזה ללימוד אנגלית

ליא
ליאור

סעיף 4(ב) לחוזה ביני לבין החברה עוסק בביטול שמוגש בכתב עד 4 ימים לפני השיעור הראשון ולא יאוחר מ-45 יום ממועד ביצוע העסקה, וקובע שבמצב כזה ביטול מזכה את הלקוח בהחזר כספי מלא, למעט דמי ביטול בשיעור של 400 ש"ח. 4(ג) קובע שביטול השתתפות בקורס אחרי מועד זה, מכל סיבה שהיא, למעט ביטול ע"פ חוק, לא יקנה ללקוח כל פטור מתשלום שכר הלימוד, והלקוח יהיה חייב בתשלום שכר הלימוד במלואו. האם יש לי דרך לעשות משהו? חבל לי מאוד, אני משלם הרבה מאוד כסף ולא משתתף בכלל בקורס.

RE:
עו"ד גילעד ושדי
עו"ד גילעד ושדי

הייתי מציע לנסות להשתמש בתשלום לצורך קורס אחר/למכור את זכויותיך ו/או לפנות לקבל החזר לפנים משורת הדין אם טרם עשית זאת. בהצלחה