ליאור

דמי ביטול - חוזה ללימוד אנגלית

סעיף 4(ב) לחוזה ביני לבין החברה עוסק בביטול שמוגש בכתב עד 4 ימים לפני השיעור הראשון ולא יאוחר מ-45 יום ממועד ביצוע העסקה, וקובע שבמצב כזה ביטול מזכה את הלקוח בהחזר כספי מלא, למעט דמי ביטול בשיעור של 400 ש"ח. 4(ג) קובע שביטול השתתפות בקורס אחרי מועד זה, מכל סיבה שהיא, למעט ביטול ע"פ חוק, לא יקנה ללקוח כל פטור מתשלום שכר הלימוד, והלקוח יהיה חייב בתשלום שכר הלימוד במלואו. האם יש לי דרך לעשות משהו? חבל לי מאוד, אני משלם הרבה מאוד כסף ולא משתתף בכלל בקורס.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הייתי מציע לנסות להשתמש בתשלום לצורך קורס אחר/למכור את זכויותיך ו/או לפנות לקבל החזר לפנים משורת הדין אם טרם עשית זאת. בהצלחה