משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםהסרת אחריות ממארגן טיול

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

הסרת אחריות ממארגן טיול

אחי
אחיה

אני מארגן טיול לצפון ואני לא רוצה לקחת אחריות על שום נזק אם תוכלו לעזור לי בניסוח תודה רבה

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

תוכל למצוא ניסוח ברשת האינטרנט לגבי הסרת אחריות. עלייך להחתים אותם על הנוסח על מנת שיתפוס. דוגמא: "אני מתחייב כי השתתפותי בבטיול הינה על אחריותי בלבד. .אני פוטר בזאת את מארגני הטיול מכל אחריות לכל נזק ו/או אובדן לגוף ו/או לרכוש אשר ייגרם לי, ככל שייגרם לי כתוצאה ו/או בקשר עם השתתפותי בטיול. אני מתחייב כי אשפה ואפצה את מקורות בגין כל תשלום בו תישא עקב תביעה ו/או דרישה בשל נזק ו/או אובדן לגוף ו/או לרכוש אשר ייגרם לי כתוצאה ו/או בקשר עם השתתפותי בטיול.