אחיה

הסרת אחריות ממארגן טיול

אני מארגן טיול לצפון ואני לא רוצה לקחת אחריות על שום נזק אם תוכלו לעזור לי בניסוח תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

תוכל למצוא ניסוח ברשת האינטרנט לגבי הסרת אחריות. עלייך להחתים אותם על הנוסח על מנת שיתפוס. דוגמא: "אני מתחייב כי השתתפותי בבטיול הינה על אחריותי בלבד. .אני פוטר בזאת את מארגני הטיול מכל אחריות לכל נזק ו/או אובדן לגוף ו/או לרכוש אשר ייגרם לי, ככל שייגרם לי כתוצאה ו/או בקשר עם השתתפותי בטיול. אני מתחייב כי אשפה ואפצה את מקורות בגין כל תשלום בו תישא עקב תביעה ו/או דרישה בשל נזק ו/או אובדן לגוף ו/או לרכוש אשר ייגרם לי כתוצאה ו/או בקשר עם השתתפותי בטיול.