דרורה

סיום חוזה שכירות והחזרת צק ביטחון

חוזה השכירות הסתיים בעל הדירה דרש שנצבע את הבית (וכך היה), הוא קיבל מפתח חזרה והבן שלו מסר לנו את צ׳ק הביטחון (כי הוא היה בחול) בנתיים הוא הכניס כבר דיירים חדשים ועכשיו לאחר שבוע מתום החוזה הוא מאיים לתבוע כי הצביעה של הדירה לא נראית לו. האם זה ריאלי? יש ביסוס לתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

במידה וצבעתם את הדירה, ולא נאמר כי איש מקצוע יצבע את הדירה נראה כי דרישתו קצת חריגה. ביחוד לאחר שבא כוחו קיבל את הדירה והכניס דייר חדש. בהצלחה.