מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי
בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.
סיום חוזה שכירות והחזרת צק ביטחון
חוזה השכירות הסתיים בעל הדירה דרש שנצבע את הבית (וכך היה), הוא קיבל מפתח חזרה והבן שלו מסר לנו את צ׳ק הביטחון (כי הוא היה בחול) בנתיים הוא הכניס כבר דיירים חדשים ועכשיו לאחר שבוע מתום החוזה הוא מאיים לתבוע כי הצביעה של הדירה לא נראית לו. האם זה ריאלי? יש ביסוס לתביעה?

במידה וצבעתם את הדירה, ולא נאמר כי איש מקצוע יצבע את הדירה נראה כי דרישתו קצת חריגה. ביחוד לאחר שבא כוחו קיבל את הדירה והכניס דייר חדש. בהצלחה.