רונן

הרשמה לגן ללא חוזה ודרישה להחזר יחסי אחרי עזיבה.

שלום, רשמנו את הבת שלנו בת שנה לגן פרטי, במהלך ההרשמה הוסבר לנו שבמידה ואנו עוזבים אז זה התראה של חודש וכמובן חיוב של חודש ההתראה. הילדה נכנסה לגן ב 5.9, והוצאנו אותה ב 12.9 לאחר שראינו שהיא לא מגיבה טוב, וגם בבית עצבנית. הדענו לגננת שאנו לא נגיע יותר לגן, לאותו רגע היא כבר חייבה אותנו על חודש ספטמבר. ההרשמה בוצעה ללא חוזה, האם אני יכול לדרוש ממנה החזר יחסי של הכסף על חודש ספטמבר? במהלך זמן הזה הילדה אף פעם לא נשארה יום מלא בגן. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

גם חוזה בעל פה הינו חוזה. במידה והדבר נאמר לכם ככל הנראה יש לשלם.