אלעד

האם יש משמעות משפטית להחזרת המפתח?

שלום, אני עזבתי את המקום ובעל הבית דורש ממני כספים. כמו כן, הוא כותב בהודעות סמס כל הזמן "טרם החזרת את המפתח" (לא החזרתי כי הבאתי אותו למי שצבע את המקום ואמרתי לו להחזיר, וכשהוא ניסה להחזיר הבן שלו היה שם והבן שלו לא הסכים לקחת את המפתח. כרגע המפתח אצלי ואני גר בעיר אחרת, והוא גם לא החזיר לי צ'ק בטחון פתוח אז מבחינתי כאילו יש לי משהו עליו). האם יש לזה איזשהו משמעות משפטית שכאילו אם אני מחזיר אז זה "מסמל" משהו או שזה משהו בגדר זוטא בלי משמעות? אם יש לזה משמעות, איך להחזיר את המפתח? אני לא רוצה לנסוע אליו וקל וחומר לא לפגוש אותו אחרי שאיים עלי מספר פעמים שישלח עבריינים לפגוע בי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שלח לו את המפתח בדואר רשום. יש משמעות מסויימת אם כי סמלית בלבד. במידה וידע שהמפתח אצל הצבע ויש לך הוכחות לגבי מועד פינוי הדירה והודעה בגין כך למשכיר אני מניח שאין זו בעיה

אלעד

(זה המשך לשאלה מ https://www.mishpati.co.il/forum/107/389)