דניאל

האם ניתן לסרב לשיפוץ?

אני שוכר דירה. בחוזה כתוב שבמקרה של שיפוץ אשלם שכ"ד מופחת, אך לא כתוב אם נדרשת הסכמתי. כעת בעלת הבית רוצה לבצע שיפוץ, האם אני רשאי לסרב? האם מותר לי לקבוע סייגים לעבודות השיפוץ (למשל שלא יעבדו בימי שישי וכדומה)?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

תמוהה מאוד הסעיף הזה. הרי במקרה של שיפוץ כללי אינך יכול לקיים מגורים סבירים בדירה. האם השיפוץ חיצוני או פנימי? . אני מניח כי במידה והשיפוץ חודר למרחב האישי שלך ומונע ממך מגורים סבירים או צורך בלהישאר בדירה בזמן השיפוץ על מנת לשמור על רכושך יש להתחשב ולבקש את רשותך. בהצלחה