אדי

הארכת חוזה שכירות שנתי

שלום, יש לי חוזה שכירות שמסתיים בסוף 2017 ורציתי לשאול לגבי העלאה אפשרית בשכ"ד מצד בעל הבית. יש לי בחוזה סעיף שאומר : "השוכרים מתחייבים לפנות בתום תקופת השכירות את הדירה ולהעמידה לרשות המשכירים כשהיא נקייה ופנויה מכל אדם /או חפץ השייך לשוכרים, ולהחזיר את כל המפתחות". האם זכותו של בעל הבית לבקש ממני יותר כסף בחוזה חדש או שמא ספציפית לפי הסעיף הזה לא ניתן לקבוע כך? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

על פי הסעיף ששלחת אין שום קשר לשכר הדירה והבעלים יכול להעלות לך את השכר אם תרצה להאריך את החוזה.