רועי

ערבים בחוזה שכירות

שלום רב ברצוני לשאול האם ניתן בחוזה שכירות להחתים 2 ערבים שלא במעמד חתימת החוזה ולא בנוכחות משכיר הדירה? תודה

עו"ד ירון מרויץ

רועי שלום, כל מסמך שנחתם מחייב את חותמו, לפיכך גם אם כתב הערבות נחתם שלא בנוכחות המשכיר הוא מחייב את הערבים. השאלה היחידה שיכולה להתעורר במקרה שהמסמך אינו נחתם בפני המשכיר, הינה האם אכן הערבים הם אלו שחתמו על כתב הערבות. כתב הערבות אינו צריך להחתם במעמד חתימת החוזה, אך, הוא חייב להחתם לאחר חתימת החוזה וחשוב שהערבים יהיו מודעים לתוכן החוזה, דהיינו, להתחייבויות השוכרים להן הם ערבים. המשך יום נעים ירון