ג'ולייט

חוזה דירה שמסתיים ב - 18 לנובמבר 2017 ואין באפשרות הדייר ( אם חד הורית עם נכות ל - 2 ילדים עם אוטיזם כאשר לאחד מהם יש נכות 150% )

בעלת הדירה מתכוונת למכור את הנכס (לא נמצא עדיין קונה) הוצע לה (עיי" העוסי"ת) לתת חוזה זמני מאחר והדיירת אמורה לקבל בית מעמיגור כאשר בינתיים היא מקבלת סיוע כספי של 97% בשכירות ממשרד השיכון ונימצאת ברשימת המתנה. מדובר באשה קשת יום, המתקיימת מקצבאות ביטו"ל ואיננה עובדת מסיבות רפואיות ונפשיות (מטופלת בבריאות הנפש וסובלת מעודף משקל ובימים אלו ניבדקת מידיי שבוע בתהליך הכנה לניתוח קיצור קיבה) בד בבד נעשים מאמצים למצא דירה אחרת, אך ניתקלים בבעלי בתים נוקשים ובדרישות לערבים ובטחונות שאין לה להציג גם כשנאמר כי יש אפשרות שמשרד השיכון משלם ישירות לחשבון בעל הדירה וההפרשים ימסרו במזומן. בעלת הדירה מאיימת לפתוח בהליכים משפטיים. מה יעלה בגורל הדיירת וילדיה בפרק זמן זה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לאור המצב הקשה, מומלץ לפנות לשירותי הרווחה למציאת פתרון מגורים זמני. במקרה הגרוע ובאין ברירה שתמשיך לגור בדירה עד למציאת פתרון אחר.