נורית

האם יש צורך ביידוע מחיר אחרי שנקבע חוזה שירות

חתמנו חוזה עם חברת ייעוץ לצורך הגשת דו"ח, כשהתשלום הוא פר שעת עבודה. בסופו של דבר קבלנו מהם רק טמפלייט גנרי וחלקי לדו"ח (שאינו מותאם לחברה שלנו ) על מנת שנוכל לכתוב בעצמנו את הדו"ח. אחרי כשלושה חודשים החלטנו לסיים את ההתקשרות עימם, מבחינת החוזה לא היתה בעיה פשוט היינו צריכים לשלם על השעות שהושקעו בנו. אולם רק כשבקשנו מהם לסיים את החוזה- הם שלחו לנו מספר שעות לא הגיוני. שאלתי- הם הם היו אמורים ליידע אותנו בזמן ההתקשרות או לפני שהם שולחים את הקובץ לגבי מספר שעות העבודה שהוא שווה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

פרטי ההתקשרות שלכם כולל התשלומים אמורים להיות כתובים בחוזה בינכם. אם לא מגבילים את שעות העבודה ויש בעיות אמון זה לא תקין. נסו לקבל פירוט שעות העבודה ותיעוד.