מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

חוזה מול הבנק

רוע
רועי

היה לי חנות למזון מהיר בתוך קניון וכרגע צריך להשתחרר לי הערבות בסה״כ 75,000 ש״ח שהפקדתי בבנק לטובת הקניון. בכסף הזה אני מתכנן לסיים חובות לספקים. הבעיה שלי שהבנק רוצה להקפיא לי את הכסף הזה מפני שלקחתי מאותו הבנק הלוואה בחשבון הפרטי, את ההלוואה לקחתי לחמש שנים ואני מחזיר כל חודש בערך 2,200 ש״ח, אני לא מבין למה צריך לערב את החשבון העיסקי שלי(חברה בע״מ) לחשבון הפרטי. האם מותר להם להקפיא לי את סכום זה ?

RE:
ירו
עו"ד ירון מרויץ

רועי שלום, שאלתך חורגת ממסגרת הפורום הזה, ואני מציע כי תפנה אותה לפורום משפט מסחרי או בנקאות. ומכל מקום יהיה עליך לספק יותר מידע בדבר טענות הבנק לגבי עמדתם הנ"ל. המשך יום נעים, ירון