יששכר אביבה

דלת הזזה שהתנפצה בנסיון להחזירה למקום

זוג שגרים בדירה מאד ישנה בבאר שבע. דלת ההזזה מזכוכית ומסגרת אלומניום קשה לפתיחה וסגירה מלכתחילה. בנסיון לפתוח אותה הסתבר שיצאה מהמסילה. בנסיון להחזירה למקום כשהשניים אוחזים בידית ובמסגרת, הזכוכית החלה להסדק ולהתנפץ. בדרך נס לא נפגעו. החיבורים בין האלומיניום לזכוכית נשחקו, גלגלים אינם פעילים, דלת תקינה לא אמורה להסדק. מי אמור לשאת בנזק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אם התלוננתם בפני בעל הבית על הדלת והוא ידע על מצבה ראוי שהוא יתקן את הדלת. אם זה היה חד פעמי והדלת היתה תקינה יתכן ועליכם להשתתף בתיקון דבר שנגרם כתוצאה של פעולה מכוונת שלכם. יש להשתדל לא לבצע תיקון אלא לפנות לבעל הדירה לבצע זאת.