הודיה

ביטול חוזה שכירות יציאה לפני הזמן

ביטול חוזה שכירות אם אין סעיף שמתייחס ליציאה לפני הזמן אני רוצה לצאת מהדירה 5 חודשיים לפני סיום החוזה . בחוזה אין שום סעיף שמתייחס על מקרה עזיבה לפני סיום חוזה . שאלתי היא מה המשכיר יכול לדרוש ממני על עזיבת הדירה לפני סיום החוזה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שכר דירה מלא לתקופת החוזה אלא אם כן הדירה תתפס ע"י שוכר . אתה יכול לצאת בכל עת ולהביא שוכר תחתיך שיחתום וישלם כפי שאתה שילמת וזאת על פי חוק.

איציק

נוסח סעיף מוסכם בין משכיר לשוכר . דרישות משכיר מהשוכר לגבי מצב הדירה