עומר

אילו אפשרויות עומדות בפני?

מכתב התראה בגין הפרת חוזה, כאשר אין קשר ישיר בין החוזה לבין טענות במכתב ההתראה. האם יש טעם בכלל להגיש תגובה, או להמתין ואם מוגשת תביעה אז להגיב. כיוון שבתגובהנחשפת התגובה שעתידה להיות באם תוגש תביעה. השיקול לא לחשוף את הדבר במכתב התגובה זה ממש לעזור לו. או שבמידה וזה מגיע לדיון אז בכל מקרה הוא יגיש כתב תביעה מתוקן? האם זה ישים לסדר דין רגיל וגם מקוצר או רק רגיל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

תמתין עד קבלת כתב התביעה במידה ואינך רוצה לחשוף מידע. על פי רוב ניתן לתקן את כתב התביעה לאחר הגשתו. הדבר ישים לסדרי הדין השונים.

עומר

תודה, בכל זאת התיקון ע"י התובע לאחר הגשת התביעה, שתעשה מול השופט יכולה להשפיע על בבנתו את התובע ומטרתו? ולהבין את הפער בין סיבת התביעה האמיתית לבין המחויבות הכתובה. זה יכול להשפיע לטובת הנתבע בהחלטה הסופית, או שאין לתיקון התביעה שום משמעות. שאלה נוספת המידה ומציעים לתטבע הצעה לפני הדיון, כל מה שנכתב יכול לשמש נגד הנתבע בדיון? ועדיף להמתין לדיון ואז להציע פתרון? שוב תודה.