רעיה דיקרמן

האם בחוזה מכירת עסק צריך להיות רשום את פרטי העורך דין העד לעסקה וחתימת עורך הדין?

אנחנו חושבים שנעקצנו בכסף מכרו לנו עסק ומרגע העברת התשלום חצי מההתחייבויות שכתובות בהסכם לא בוצעו... לאחר שלא הצלחנו להשיג את המוכר פנינו לעורך דין שמולו חתמנו {שהגיע מטעם המוכר בעסקה} וההרגשה שגם הוא מתחמק ומושך אותנו... כשהסתכלתי בחוזה ראיתי שאין כלל את פרטי עורך הדין שמולו חתמנו. בנוסף גילנו שהמוכר שהציג את עצמו כבעל החברה מכר לנו את העסק וחתם עם חתימת החברה ורק כשהתחילו הבעיות אמר שהוא מטעם החברה, איש השיווק ולא הבעלים... האם העורך דין לא צריך היה להגיד לנו דבר כזה? עכשיו כאילו אין לי עם מי לדבר... מה עושים במצב כזה??

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עליכם לשכור עו"ד . המידה ואדם שאינו מורשה חתימה ביצע מולכם עסקה יתכן וכל העסקה לא נחשבת כאילו בוצעה בפועל. יש לבדוק את הפרטים ובמידה והדבר כדאי ואפשרי יש לנסות לבטל את העסקה בשל אי קיומה. בהצלחה