מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

צ'ק פקדון

ליא
ליאת

שלום רב אני למדתי במכללת אורט קרית מוצקין במשך שנת לימודים אחת והתחלתי את השנה השנייה והחלטתי לעזוב. התשלום ללימודים נעשה ע"י מימון הצבא במסגרת מענק השחרור העברתי להם את כל הכסף הנדרש ע"י העברה בנקאית. א. לא קיבלתי שום קבלה על כך ב. צ'ק הפיקדון ע"ס 5000 שנתתי להם בתחילת ההרשמה לא הוחזרה לי בטענה שאני אקבל את הצ'ק בתום 3 שנים, מכיוון שהדבר נראה לי מוזר כי שילמתי את כל חובותיי למכללה וסיימתי את ההתקשרות איתם האם יש להם זכות בכלל להחזיק צ'ק זה ומה עליי לעשות על מנת לקבלו בחזרה. תודה מראש

RE:
ירו
עו"ד ירון מרויץ

ליאת שלום, היות ששלמת למכללה את כל חובותיך, אין למככלה לכאורה כל זכות להחזיק את צ'ק הפקדון, יחד עם זאת, ראוי לבחון בעניין זה את תנאי ההרשמה, שהוסכמו בעת תחילת הלימודים. המשך יום נעים, ירון