ניר

הודעה על אי הארכת חוזה שכירות ע"י המשכיר

יש לי חוזה שכירות עד ליום 1/10. ביום 1/8 כחודשיים לפני תם החוזה, המשכיר הוגיע לי שלא נחדש את החוזה מאחר והוא בעצמו נכנס לגור בדירה עקב גירושין. לפיכך, נותרו לי חודשיים בלבד למצוא דירה אחרת. לשמחתי מצאתי די מהר דירה שאהבתי ובעל הדירה דרש שאכנס אליה כבר ב- 26.8. השאלה היא האם אני צריך לשלם לבעל הדירה הנוכחי בעבור חודש ספטמבר? הוא טוען שכן אבל אני לא מוכן לשלם. הוא ביקש שאפנה את הדירה ואני נתון להיצע של השוק ובמזל מצאתי דירה במהירות. אשמח לתשובה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

במידה ולא נקבע בחוזה כי הבעלים צריך לתת לך התראה ארוכה יותר מחודשיים יש לשלם דמי השכירות עד סופם.