מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

הפרת חוזה שכירות תמא 38

דני
דניאלה

היי אני שוכרת דירה שנמצאת בתמ"א 38 היה ידוע על זה מתחילת תקופת ההשכרה מיום ההשכרת הדירה בעלי הדירה פשוט מתנערים מאחריות של כל מה שקורה בבית תנאים בסיסיים מאוד כמו שירותים נזילות מהאבטיה דוד שלא עובד אין לי פשוט למי לפנות ולתקן בעצמי אסור לי כי אני תחת חוזה השאלה שלי אם יש מה לעשות במידה ואני חיה בבית הזה בתת תנאים בלתי אפשרי לגור שם יש על מה להיסתמך במידה ואני ארצה להפר את החוזה לפני תום תקופת השכירות או בגלל שאני נמצאת בתמ"א אז מותר להם להתייחס אלינו בצורה כזאת . אשמח לתשובתך

RE:
עו"ד גילעד ושדי
עו"ד גילעד ושדי

את אמורה לקבל מהם יחס בכל מה שקשור לתיקונים בלי קשר לתמ"א. ככל ולא מתקנים את יכולה לצאת מהחוזה. שלחי להם מיד מכתב התראה שבמידה והתקלות לא יתוקנו במיידי את עוזבת את הדירה .