דניאלה

הפרת חוזה שכירות תמא 38

היי אני שוכרת דירה שנמצאת בתמ"א 38 היה ידוע על זה מתחילת תקופת ההשכרה מיום ההשכרת הדירה בעלי הדירה פשוט מתנערים מאחריות של כל מה שקורה בבית תנאים בסיסיים מאוד כמו שירותים נזילות מהאבטיה דוד שלא עובד אין לי פשוט למי לפנות ולתקן בעצמי אסור לי כי אני תחת חוזה השאלה שלי אם יש מה לעשות במידה ואני חיה בבית הזה בתת תנאים בלתי אפשרי לגור שם יש על מה להיסתמך במידה ואני ארצה להפר את החוזה לפני תום תקופת השכירות או בגלל שאני נמצאת בתמ"א אז מותר להם להתייחס אלינו בצורה כזאת . אשמח לתשובתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

את אמורה לקבל מהם יחס בכל מה שקשור לתיקונים בלי קשר לתמ"א. ככל ולא מתקנים את יכולה לצאת מהחוזה. שלחי להם מיד מכתב התראה שבמידה והתקלות לא יתוקנו במיידי את עוזבת את הדירה .