דן

חוזה עם משרד שידוכים

שלום ברצוני לדעת לגבי חוזה עבור קבלת שירות ממשרד שידוכים, אני נדרש למעין הצהרת בריאות בה אני אמור לפרט למשל האם נוטל תרופות ( פרוזאק ציפרלקס וכדומה) נכון למצב הראשוני המדובר איני מעוניין לפרט פרטים חסויים כאלה בטח שאיני יודע מה רמת החשיפה שתהיה לנתונים האלה ומחוסר היכרותי את המקום. שאלותיי: 1. האם חוקי לדרוש פרטים כאלה במשרד שידוכים? 2. במידה ולא אחשוף פרטים אלו, לטענת המשרד במידה ויתגלה ששיקרתי: א. לא יהיהו מחוייבים לתת לי שירות גם אם שילמתי כבר. ב. אהיה חשוף לתביעות על כך שהסתרתי נתונים- האם חוקי? בנוסף לטענתם הם יכולים לברר דברים כאלה- אני לא מבין- האם אין חוק הגנת פרטיות.חיסיון רפואי במדינה ואיך הם יכולים להגיע לזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שלום, 1. לא ידוע לי על חוק כזה,אתה לא חייב לחשוף והם לא חייבים לתת לך שירות. זו חברה פרטית . 2. אם תחתום על הצהרה כי מצבך הוא X וידוע לך כי בעקבות הצהרה כוזבת אתה חשוף לסנקציות הם יכולים לבצעם. זה חוזה לכל דבר. 3. הם לא יכולים לברר דבר במידה ולא נתת להם אישור לכך בכתב. מנסים להפחיד אותך כנראה. בהצלחה.