מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

חוזה עם משרד שידוכים

דן
דן

שלום ברצוני לדעת לגבי חוזה עבור קבלת שירות ממשרד שידוכים, אני נדרש למעין הצהרת בריאות בה אני אמור לפרט למשל האם נוטל תרופות ( פרוזאק ציפרלקס וכדומה) נכון למצב הראשוני המדובר איני מעוניין לפרט פרטים חסויים כאלה בטח שאיני יודע מה רמת החשיפה שתהיה לנתונים האלה ומחוסר היכרותי את המקום. שאלותיי: 1. האם חוקי לדרוש פרטים כאלה במשרד שידוכים? 2. במידה ולא אחשוף פרטים אלו, לטענת המשרד במידה ויתגלה ששיקרתי: א. לא יהיהו מחוייבים לתת לי שירות גם אם שילמתי כבר. ב. אהיה חשוף לתביעות על כך שהסתרתי נתונים- האם חוקי? בנוסף לטענתם הם יכולים לברר דברים כאלה- אני לא מבין- האם אין חוק הגנת פרטיות.חיסיון רפואי במדינה ואיך הם יכולים להגיע לזה?

RE:
עו"ד גילעד ושדי
עו"ד גילעד ושדי

שלום, 1. לא ידוע לי על חוק כזה,אתה לא חייב לחשוף והם לא חייבים לתת לך שירות. זו חברה פרטית . 2. אם תחתום על הצהרה כי מצבך הוא X וידוע לך כי בעקבות הצהרה כוזבת אתה חשוף לסנקציות הם יכולים לבצעם. זה חוזה לכל דבר. 3. הם לא יכולים לברר דבר במידה ולא נתת להם אישור לכך בכתב. מנסים להפחיד אותך כנראה. בהצלחה.