מירים

שכרתי שמלה לאירוע מחנות בגדים

שלום, לפני כשבוע שכרתי מחנות בגדים שמלה בסך 3000 ש"ח למשך שבוע, בעלת החנות שלחה את השמלה לעשות תיקונים לאחר שמדדתי אותה, עוד לא קיבלתי את השמלה השאלה שלי היא האם אני יכולה לבטל את העסקה ולקבל החזר? האם צריך לשלם דמי ביטול? לא חתמתי על שום חוזה בעת הקנייה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שלום, הכל תלוי בסיכום בינכם. במידה ואין סיכום מיוחד והשמלה עדיין לא נתפרה/תוקנה למידותייך אני מניח שניתן לבטל בתמורה לדמי ביטול זניחים יחסית. במידה והפעולה בוצעה זה טיפה שונה. נסו להגיע לפשרה בהקדם.