משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםתשלום חשבונות - דירת שותפים

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

תשלום חשבונות - דירת שותפים

שרו
שרון

שלום, אני גרה בדירת שותפים מזה כשנתיים. לאחרונה אני והשותפה הסתכסכנו על רקע ענייני דירה והשותפה החליטה כי היא לא משלמת את החשבונות במלואם (מים וחשמל), כי ברצונה שאני אשלם יותר (אין הצדקה או ביסוס לדברים). האם בעל הדירה צריך או מחויב להתערב בעניין? כרגע החשבונות צוברים קנסות ורציתי לדעת איך אני יכולה להגן על עצמי במצב זה. תודה רבה.

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

תלוי מול מי החוזה. אם החוזה מולך ואת בחוזה מול השותפה את צריכה להתמודד מולה. אם שתיכן בחוזה יחד יש מקום לערב את בעל הדירה. למרות שלא מחובתו לגשר בכסוכים בינכם. מוטב לעיתים לצאת ולהביא אחר תחתייך ו/או לסיים את החוזה.