שרון

תשלום חשבונות - דירת שותפים

שלום, אני גרה בדירת שותפים מזה כשנתיים. לאחרונה אני והשותפה הסתכסכנו על רקע ענייני דירה והשותפה החליטה כי היא לא משלמת את החשבונות במלואם (מים וחשמל), כי ברצונה שאני אשלם יותר (אין הצדקה או ביסוס לדברים). האם בעל הדירה צריך או מחויב להתערב בעניין? כרגע החשבונות צוברים קנסות ורציתי לדעת איך אני יכולה להגן על עצמי במצב זה. תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

תלוי מול מי החוזה. אם החוזה מולך ואת בחוזה מול השותפה את צריכה להתמודד מולה. אם שתיכן בחוזה יחד יש מקום לערב את בעל הדירה. למרות שלא מחובתו לגשר בכסוכים בינכם. מוטב לעיתים לצאת ולהביא אחר תחתייך ו/או לסיים את החוזה.