משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםיציאה מחוזה שכירות לאחר שנחתם ועל אף שנמצא דייר חלופי

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

יציאה מחוזה שכירות לאחר שנחתם ועל אף שנמצא דייר חלופי

אור
אורטל

חתמתי חוזה שכירות לשנה, לאחר כשבוע התחרטתי ואמרתי לבעל הדירה שאני עוזבת את הדירה ולכן אמצא דייר חלופי, אכן מצאתי דייר חלופי ואף נחתם חוזה בין השניים. לאחר מס' ימים אשתו של בעל הדירה שלחה לי בהודעה כי הדייר ביטל את החוזה שכירות וכעת עליי לשלם על עוד חודש נוסף כיוון שעוד לא עברו חודשיים מהיום שהודעתי. האם לפי חוק בעל הנכס לא אמור לפנות לדייר שביטל את החוזה? הרי ברגע שנחתם חוזה חדש החוזה ישן כבר בטל. אשמח לדעת מה אומר החוק. יש לי הוכחה כתובה שבה רשום שחור על גבי לבן כי נחתם חוזה חדש וכעת בעל הדירה מכחיש שהחוזה נחתם ורק סוכמו דברים בע"פ.

RE:
אור
אורטל

תשלום על איחור מסירת מפתח

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

מרגע שנתחתם חוזה ההתנהלות של בעל הדירה היא מול החותם החדש. אתם מחוץ לתמונה.