אורטל

יציאה מחוזה שכירות לאחר שנחתם ועל אף שנמצא דייר חלופי

חתמתי חוזה שכירות לשנה, לאחר כשבוע התחרטתי ואמרתי לבעל הדירה שאני עוזבת את הדירה ולכן אמצא דייר חלופי, אכן מצאתי דייר חלופי ואף נחתם חוזה בין השניים. לאחר מס' ימים אשתו של בעל הדירה שלחה לי בהודעה כי הדייר ביטל את החוזה שכירות וכעת עליי לשלם על עוד חודש נוסף כיוון שעוד לא עברו חודשיים מהיום שהודעתי. האם לפי חוק בעל הנכס לא אמור לפנות לדייר שביטל את החוזה? הרי ברגע שנחתם חוזה חדש החוזה ישן כבר בטל. אשמח לדעת מה אומר החוק. יש לי הוכחה כתובה שבה רשום שחור על גבי לבן כי נחתם חוזה חדש וכעת בעל הדירה מכחיש שהחוזה נחתם ורק סוכמו דברים בע"פ.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

מרגע שנתחתם חוזה ההתנהלות של בעל הדירה היא מול החותם החדש. אתם מחוץ לתמונה.

אורטל

תשלום על איחור מסירת מפתח