אורטל

בעלת נכס עסקי סיקלה מכירת עסק

היי אני מפעיל מאפיה כ 10 שנים מצאתי שוכר חלופי בתום תקופת החוזה שלי כמובן שברצוניל מכור לו ציוד ומוניטין של 10 שנים ! ובעלת הנכס סיקלה ועשתה הכל ללא מניע ומעדיפה שוכר אחר ! הבחור שמצאתי גם מוכן לשלם לה בשכירות את מבוקשה כ 2000 ₪ יותר ממני ךא ברורה לי הסיבה . המצב הנוכחי כי איבדתי את מכירת העסק ומעוניין לתבוע אותה האם אני יכול?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עפ"י חוק אתה יכול לבצע חילופי שוכרים במצב דברים זה ללא קבלת רשום המשכירה. עיין בחוק השכירות. בנוסף אתה יכול לתבוע. אינני יודע מה יהיו תוצאות תביעה זו. התייעץ עם עו"ד באופן ספציפי למקרה. בהצלחה.