נעם

סיום חוזה שכירות בגלל בעיות עם השותפים

אני משכירה חדר בדירת שותפים ורוצה לעזוב בגלל שהשותפים שלי משתמשים בסמים בדירה,הדירה תמיד מזוהמת ותמיד יש רעש וישיבות של הרבה אנשים בערבים במרחבים משותפים. דיברתי עם בעל הדירה ומבחינתו זו בעיה שלי ואני צריכה למצוא מחליף או לשלם בעצמי,אף אחד לא רוצה להחליף אותי בחוזה ובכל פעם שהבאתי אנשים לראות את הדירה השותפים שמו רגליים. איך אפשר לצאת מהחוזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

יש להגיש תביעה נגד השוכרים להחזר הנזק הכספי שנגרם לך. נסי לשלוח להם מכתב התראה בתור התחלה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

זוהי בעיה שחוזרת על עצמה בדירות שותפים, ככל ואת שותפה בחוזה את צריכה למצוא מחליף או לפרק לכולם את החבילה ולמצוא שוכר שיקח את הדירה במקום כולכם. ככל ואת לא מצליחה למצוא שותף תוכלי לתבוע את הנזק שנגרם לך מהשותפים בהמשך הדרך.