שלום

כמה פגישטת אמור לקבל ברכישת דירה מתמא 38

אני שכרתי דרות של עורך דין בירושלים, והוא טוען שהוא עשה כמה פגישות ביני לבין הייזם , וצריך לשלם לו עליהם תוספת, למרות שלא אמר וידע אותי על זה , אלא לאחר מעשה, אני הייתימבטוח שאני משלם לו שכר טירחה עד לחתימת חוזה מכר, והוא בא לי ביציאה שאני חייב לו עוד כסף מעבר למה שסוכם בינינו , מה אני אמור לעשות ו

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לא הבנתי את שאלתך לעומק. אם סוכם עם עוה"ד סכום לסגירת עסקה הוא כולל את הפעולות שיש לעשותם עד לסגירת העסקה. אלא אם כן סוכם אחרת.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לא הבנתי את שאלתך לעומק. אם סוכם עם עוה"ד סכום לסגירת עסקה הוא כולל את הפעולות שיש לעשותם עד לסגירת העסקה. אלא אם כן סוכם אחרת.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לא הבנתי את שאלתך לעומק. אם סוכם עם עוה"ד סכום לסגירת עסקה הוא כולל את הפעולות שיש לעשותם עד לסגירת העסקה. אלא אם כן סוכם אחרת.