שמעון

פינוי שוכרים בשל מכירת נכס

בעלת נהית הודיעה לנו לפנות את הנכס בשל מכירה של הנכס.ואף הצהירה על כך טלפונית למרות ששאלתי אותה מי קונה את הבית והרי אף אחד לא היה לראות את הדירה. לאחר כחודש התברר לי שלמעשה לא מכרה את הבית, אלא כנראה תתן אותו לבנות שלה למגורים. כאשר היא תשאר בעלת הבית. האם למעשה פינתה אותנו ללא צדק וללא סיבה אמיתית ואז היא זו שמפרה חוזה ולא יכולה לפנות אותנו על עילה זו.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

גם במכירת הדירה איננה יכולה לפנות אתכם טרם הזמן אלא אם כן ישנה הוראה מפורשת כזו בחוזה. הדירה נמכרת יחד עם השוכרים ברוב המקרים. בהצלחה