קרין

שכר טירחה חוזה לדיירים שמחליפים אותנו

אנחנו עוזבים את הדירה לפני תום החוזה כאשר מצאנו דיירים חדשים לפי הסעיף שמופיע בחוזה. בעלת הדירה רוצה שאשלם חצי חודש שכירות להוציא חוזה חדש לדיירים אצל עורך דין. אציין שחתמתי על החוזה זה היה מולה בלי איזכור של עורך דין בחוזה בלי חותמת או שמו. למרות שאמרה שהכין אותו עורך דין. האם זה תקין אני אמורה לשלם את זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אם החוזה זהה לגמרי אין צורך לפנות לעוה"ד כי הרי הוא אישר את נוסח החוזה. אם החוזה חדש ושונה והיא מתנהלת מולם יתכן ומגיע לה.