דניאל

החלפת דייר ללא עדכון השותפה

שלום, אני מתגוררת בדירת שותפים כבר כמה חודשים, היחסים בין השותף לביני לא טובים כלל השותף רוצה לעזוב את הדירה ומצא דייר אחר במקומו. בעל הדירה התקשר אליי אתמול בבוקר והודיע כי היום הדייר החדש חותם על חוזה מבלי שראיתי אותו כלל. אני לא יודעת דבר על אותו האדם. האם זה חוקי? שיכניסו לי לדירה שותף חדש מבלי שאפילו ראיתי אותו/ דיברתי איתו ? כשביקשתי מהשותף את הטלפון של הדייר החדש- הוא לא נתן אותו. מה ניתן לעשות? המחשבה על לגור עם אדם שאני לא מכירה- נוראית.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

זו בעיה בנושא דירות השותפים, ככל ויש סינרגיה בין השותפים הכל טוב. כעת, כשיוצא שותף את יכולה לקחת את המושכות ולכניס שותף משלך, או לצאת ולהביא שותף חדש לשותף שנכנס.