משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםהחלפת דייר ללא עדכון השותפה

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

החלפת דייר ללא עדכון השותפה

דני
דניאל

שלום, אני מתגוררת בדירת שותפים כבר כמה חודשים, היחסים בין השותף לביני לא טובים כלל השותף רוצה לעזוב את הדירה ומצא דייר אחר במקומו. בעל הדירה התקשר אליי אתמול בבוקר והודיע כי היום הדייר החדש חותם על חוזה מבלי שראיתי אותו כלל. אני לא יודעת דבר על אותו האדם. האם זה חוקי? שיכניסו לי לדירה שותף חדש מבלי שאפילו ראיתי אותו/ דיברתי איתו ? כשביקשתי מהשותף את הטלפון של הדייר החדש- הוא לא נתן אותו. מה ניתן לעשות? המחשבה על לגור עם אדם שאני לא מכירה- נוראית.

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

זו בעיה בנושא דירות השותפים, ככל ויש סינרגיה בין השותפים הכל טוב. כעת, כשיוצא שותף את יכולה לקחת את המושכות ולכניס שותף משלך, או לצאת ולהביא שותף חדש לשותף שנכנס.