אבי

החזר מקדמה ליאורע שבוטל על ידינו ואין חוזה

שלום רב. 3 שבועות אחרי שסוכם על אירוע משפחתי באולם אירועים ותשלום 'דמי רצינות ' בסך 1500 ש"ח, נאלצנו לבטל מיוזמתנו את האירוע שנקבע לעוד 4 חודשים. סכום האירוע באם היה מתקיים 12,000. בעל האולם מתעלם ממכתבנו ובקשותינו להחזיר את המקדמה ששולמה לו בטענה שלא קרה לו אף פעם מקרה כזה ולא יודע מה עושים. קיבלנו אישור תשלום מבעל האולם שקיבל 1500 ש"ח . בעל האולם טרם הוציא חשבונית. והכי חשוב- לא נחתם שום חוזה בינינו ובעיקר לא אוזכר וגם לא בע"פ נושא הביטול או תנאיו. למיטב הבנתנו, אני רשאי לדרוש את 1500 ש"ח בלי שום תנאי ותביעה לקבלת הכסף היא מוצדקת . אודה לדעתכם. האם יש קשיים בתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

ההסכם בינכם אומנם בע"פ אך תופס. דמי הרצינות שנגבו הם מידתיים לדעתי.לא הייתי מתאמץ לנסות לגבות אותם בחזרה.